La Fundación Corresponsables premia el programa Empreses d’acord amb la terra de la Xarxa de Custòdia del Territori


La Fundación Corresponsables va celebrar aquest novembre la primera edició dels Premis Corresponsables a les iniciatives més innovadores i sostenibles en l’àmbit de la Responsabilitat Social. I el Programa Empreses d’acord amb la terra de la Xarxa de Custòdia del Territori va ser una de les iniciatives premiades en la categoria d’entitats no lucratives. Juntament amb la xct, van ser premiades les següents organitzacions: Endesa, Gas Natural-Fenosa, NH Hoteles, Caja Laboral, DIA, ADIF, Ayuntamiento de Medina del Campo, EMASES, Aguas de Murcia, Anudal, Frutos Secos de Castellón, CECOT, Icària Iniciatives Socials i PROEXPORT.


El Programa Empreses d’acord amb la terra promou la col·laboració activa i voluntària d’empreses i institucions en iniciatives de custòdia del territori, per mitjà de la seva Responsabilitat Social Empresarial (RSE). Aquesta iniciativa promou la contribució del sector empresarial en la conservació i la preservació del patrimoni natural i la seva biodiversitat.

El Jurat dels I Premis Corresponsables ha premiat aquesta iniciativa per considerar-la un exemple de bona pràctica de Responsabilitat Social que facilita l’aproximació entre grups d’interès aparentment allunyats, com són les entitats conservacionistes i les empreses.

L’acte d’entrega, celebrat el 18 de novembre al Centre de Convencions de Mapfre i al qual van assistir més de 400 persones, va comptar amb la participació del Ministre de la Presidència, Ramón Jáuregui.

Els I Premis Corresponsables van rebre 526 candidatures i són la carta de presentació de la Fundación Corresponsables, impulsada per l’editorial MediaResponsable. En el procés de selecció dels premiats hi van intervenir un Comitè Tècnic, format per dotze consultores expertes en RSC i un Jurat format per 15 personalitats acadèmiques i polítiques de l’àmbit de la Responsabilitat Social i la Sostenibilitat.

La creativitat, la innovació, la sostenibilitat i l’aportació de valor als seus grups d’interès són els principals criteris que s’han tingut en compte per la selecció dels I Premis Corresponsables.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article