Triodos Banck llança la targeta de dèbit més vinculada al consum responsable


Triodos Bank llança la Targeta Dèbit Triodos, vinculada a la política d'inversió sostenible d'aquesta banca ètica que opera des de fa més d' una dècada a l'estat espanyol. La targeta permet als clients incorporar decisions de consum responsable en les seves compres o bé a l'hora de disposar d'efectiu.

En la presentació del nou servei, Esteban Barroso, director general de l'entitat, argumentava que la targeta és de consum responsable perquè d'una banda es 100% biodegradable i permet compensar emissions de CO2 i, de l'altra, el client de Triodos sap que, mentre no necessita els seus diners, el banc estarà finançant projectes i empreses que milloren la qualitat de vida de les persones i respecten el medi ambient.

Barroso explicava que el consum responsable suposa l'elecció de determinats productes i serveis no només per la qualitat i el preu, sinó també pel seu impacte social i ambiental. Així, un consumidor responsable té present la traçabilitat dels productes i serveis que consumeix. De la mateixa manera, els clients de Triodos coneixen la traçabilitat dels seus estalvis, perquè s'informa periódicament del que s'està finançant gràcies als estalvis dels seus clients.

La Targeta Dèbit Triodos facilita el control de la despesa gràcies a l'avís immediat del càrrec de les compres i retirades en efectiu a través d'SMS.

més a Triodos Bank

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article