S'acaba la primera fase de la construcció de la línia Setmenat- Vic- Bescanó


Red Eléctrica ha posat en funcionament el nou tram de la línea Vic-Pierola de 400 kv, que ha modificat el seu recorregut per ajuntar-se als trams previstos per la companyia entre Sentmenat- Bescanó i Vic- Bescanó.

Segons Red Eléctrica, la segona fase del projecte acabarà a finals de 2010 i implicarà la connexió directa de Sentmenat amb Bescanó i la posada en marxa d'una nova subestació a Bescanó. A principi de 2011 preveuen que aquest punt estigui en ple funcionament.

La companyia informa que aquest recorregut s'ha fet desmuntant les línies d'alta tensió existents que podien ser absorvides pel nou traçat, reduïnt així "el nombre d'instal·lacions situades en llocs protegits, en especial als espais PEIN i la Xarxa Natura 2000".

Aquest tram forma part de la línia de Molt Alta Tensió que uniria Catalunya amb França. Segons Red Eléctrica, la interconnexió entre Santa Llogaia (Alt Empordà) i Baixàs (Catalunya Nord), es realitzarà en corrent continuada i soterrada. L'entrada en funcionament es preveu per principis de 2014.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article