Una estrella Michelin per un restaurant que col·labora amb el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac


El cuiner terrassenc Artur Martínez ha obtingut una estrella Michelin pel treball realitzat al Restaurant Capritx. Aquest restaurant participa al programa “ Parc a taula “ que promou la Diputació de Barcelona, i és el segon dels restaurants vinculats al esmentat programa en obtenir-lo, desprès del restaurant el Cingle, que ho va fer l’any 2004.


Capritx és dels 15 restaurants d’Espanya que han estat elegits pels responsables d’aquesta publicació per ser distingits amb una estrella michelin, junt amb d’altres quatre establiments que han assolit dues estrelles. En el primer nivell, no hi haurà canvis en la Guia Michelin 2011, ja que es mantindran amb tres estrelles els 7 restaurants que l’estan ostentant actualment.

La presència del Restaurant Capritx a la Guia Michelin 2011 és un fet molt important per Terrassa, pel Parc a taula i pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, que d’aquesta manera comptarà amb dos restaurants amb aquesta distinció.

Aquesta primera estrella és també un premi a la constància i el treball, ja que el Restaurant Capritx està encapçalat per la tercera generació d’una família vinculada a la cuina. Aquest establiment, promogut pels germans Artur i Juanjo Martínez, va obrir com a fonda l’any 1952 regentada pels avis i, posteriorment, va esdevenir una rostisseria amb els seus pares al capdavant. Actualment, el Restaurant Capritx colinda amb aquesta rostisseria, fet que li fa mantenir aquest caràcter familiar. Així mateix, l’alcalde de Terrassa ha valorat la implicació d’Artur Martínez en la ciutat i en la comarca, com ho demostra la constitució del col•lectiu Cuina Vallès, l’ús de productes propers com la mongeta del Vallès o la vedella de Matadepera o la creació de la botifarra de Terregada de Terrassa junt a Xavier Casanovas, de Casanovas Selecció, entre d’altres.

Més informació

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article