Experts internacionals debaten sobre la Dieta mediterrània i la seguretat alimentària


La Dieta mediterrània, recentment declarada "Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat" per la UNESCO, ha estat el centre d'una trobada sobre la qualitat, la traçabilitat i la seguretat alimentària dels productes agroalimentaris.

Organitzada pel Consorci RIFOSAL (Consorci per a la Investigació, Educació i Seguretat Alimentària) i el Centre Internacional d'Alts Estudis Agronòmics (CIHEAM), la "Jornada Euro-mediterrània d'Estudis sobre qualitat i seguretat alimentària" s'ha celebrat a Barcelona, com a darrera etapa de les conferències que s'han celebrat els darrers tres anys a ciutats com Tirana, El Caire o Istambul.

Un ampli grup d'experts internacionals del sector provinents de països de la zona Euro-mediterrània han analitzat el futur de la Dieta mediterrània i han aprofundit en el sistema europeu de qualitat productiva, la importànica d'un sistema eficaç de traçabilitat en tota la cadena agroalimentària i els sistemes d'Indicacions Geogràfiques i Denominacions Protegides.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article