Nova edició del Pla Renova't de finestres



L'ICAEN ha obert avui la segona convocatòria del Pla Renova't de Finestres, amb la intenció de promoure l'estalvi i l'eficiència energètica tan a les llars com als edificis de serveis. Amb la iniciativa se subvenciona part del pressupost destinat a la substitució de tancaments vells (finestres, portes vidrieres, claraboies...) per altres de noves que estiguin dotades d'un millor aïllament tèrmic.

Els ajuts es podran demanar a partir del 17 de gener. Per més informació podeu consultar www.plarenovat.cat.

Se’n podran beneficiar els particulars, les comunitats de propietaris, les empreses privades, les institucions sense finalitat de lucre, les fundacions i altres tipus d’ens corporatius. Els ajuts es podran sol·licitar entre el 17 de gener i el 30 d’abril, o fins que s’esgoti la dotació pressupostària.

El Pla Renova’t de Finestres té com a objectiu fomentar la substitució de tancaments vells (finestres, portes vidrieres, claraboies, ...) per altres de noves, amb més aïllament tèrmic, de manera que es produeixin estalvis mínims del 20% en el consum d’energia pel que fa a la climatització. Amb aquest mateix objectiu, també se subvencionarà la renovació o incorporació de proteccions solars.

En el cas dels habitatges particulars, se subvencionaran fins a 4.000 euros per beneficiari (fins a 3.000 euros per a tancaments renovats i fins a 1.000 euros per protecció solar instal·lada), mentre que en el cas dels edificis terciaris o en el cas d’actuacions integrals en edificis, l’ajut màxim serà de 100.000 euros. La inversió mínima per optar als ajuts és de 1.000 euros. Els interessats podran sol·licitar l’ajut a l’ICAEN directament o a través de les empreses comercialitzadores adherides a la campanya, i hauran de justificar que el seu projecte reuneix les característiques d’estalvi requerides.
 
El conjunt de la informació necessària es pot aconseguir al telèfon de la Generalitat de Catalunya, el 012, o bé al web del Pla Renova’t www.plarenovat.cat.

Més informació

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • L’any passat em vaig decidir a canviar les finestres de casa per unes de noves de PVC i l’empresa que me les va instal·lar http://www.pvcastellet.com em va comentar que hi havia una subvenció per renovar les finestres de casa, ells m’ho van tramitar tot i fa escasos dies que ja he cobrat la subvenció.

Comenta aquest article