Notícies
Cinc recomanacions per evitar el malbaratament alimentari durant aquest Nadal atípic
Els experts del CETT-UB aconsellen planificar els menús i reaprofitar ingredientsCatalunya Ràdio estrena el podcast setmanal ‘Tast vertical’ per potenciar el producte de proximitat
El programa presentat per Empar Moliner estrenarà nou format el dia de Sant EsteveAntifrau va veure irregularitats en una vintena d’organismes públics fins al juny
L’OAC va tancar 22 expedients i 17 van acabar comunicant-se perquè fossin investigatsLa compravenda dels terrenys de Hard Rock, ajornada fins que no es modifiqui el pla urbanístic anul·lat pel TSJC
El Govern exigeix a la multinacional una assegurança per cobrir una possible retaxació dels terrenys expropiatsEl 3% de les grans empreses del sector dels residus a Catalunya acumulen un 46% dels ingressos
Hi ha 1.178 empreses, la majoria gestors industrials, que generen 36.163 llocs de treball directesLa fallida de la Cooperativa de l’Aldea arriba finalment a judici nou anys després
Fiscalia i els afectats demanen entre 14 i 21 anys de presó per a l'exgerent Daniel Ferré, principal acusatLes poblacions d’animals de Catalunya han perdut un 25% d’individus en 18 anys
La pèrdua d’exemplars supera el 54% als rius, llacs i aiguamollsColau diu que el Biomarket de Mercabarna és “essencial” perquè els aliments ecològics “no siguin un luxe”
L’alcaldessa de Barcelona celebra “l’aposta clara i decidida” per un model alimentari sostenibleLa crisi de la Covid-19 amenaça centres de conservació de la natura i la biodiversitat
A Catalunya hi ha més de 80 entitats que, sense poder fer visites, han perdut el 70% dels seus ingressosEstudiaran l’impacte acústic a l’entorn del polígon petroquímic sud de Tarragona
Durant un any i mig es farà una anàlisi dels sorolls provinents de les indústries, carreteres i vies ferroviàriesMés de 15.000 visites a la primera Fira d’Economia Solidària de Catalunya virtual
Les més de 90 xerrades i debats que s’hi han retransmès en directe durant l’últim mes han despertat l’interès de prop de 2.500 personesUnió de Pagesos i Espigoladors col·laboren en la recuperació de la pèrdua alimentària en la producció primària
Ambdues entitats també treballen en una guia per garantir que el producte que arribi al consumidor sigui segur