Converses amb impacte: Nou Patufet i La Qperativa


#Conversesambimpacte és un cicle de vídeos impulsats per Seira Impuls Cooperatiu, on es visibilitzaran les diferents iniciatives d'entitats de l'ESS acompanyades per Seira.

En aquesta ocasió, Nou PatuetLa Qperativa  conversen per  explicar-nos la seva història, la iniciativa, la seva proposta de valor i com es veuen en el futur.

Nou Patuet és una escola cooperativa que neix l’any 2015 amb una visió pedagògica orientada a transmetre els valors del món cooperatiu. El seu objectiu de futur és convertir-se en una escola referent amb estabilitat i reconeixement per part de la societat.

La Qperativa és una cooperativa adreçada a projectes d’economia social. Des dels seus inicis l’any 2019, el seu objectiu és explorar totes les formes possibles de fer empresa en l’àmbit cooperatiu a través d’un espai de treball compartit i assessorat. En un futur volen indrets de feina més amables i agradables dintre de l’àmbit de l’empresa ordinària. 


Seira és una Fundació sense afany de lucre que dona suport financer a les entitats de l’economia social i les cooperatives de treball federades. És l'entitat de referència en finances socials i cooperatives que inverteix sense especular per la transformació social. Seira Impuls Cooperatiu compta amb l’impuls i el suport de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

En aquest cas, des de Seira han donat suport financer a les dues iniciatives permetent així que Nou Patufet pogués adequar el seu  local i La Qperativa pogués refinançar el projecte i reduir el deute bancari. 


 

 

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article